Pretraga

Reprezentativci obišli Dečije selo

Dejvis kup reprezentacija Srbije jedan dan priprema u Kraljevu, pored treninga, provela je u druženju sa decom. Prvo su na prvom treningu u danu imali podršku predškolaca iz PU „Čuperak“ iz Kraljeva.
Videli su kako treniraju reprezentativci Srbije i obećali su selektoru Viktoru Troickom da će zdušno da bodre Srbiju u duelu sa Slovačkom 2. i 3. februara.
Između trening obaveza, Dejvis kup reprezentacija Srbije obišla je SOS Dečije selo u Kraljevu i prisustvovala radionici štićenika. Deca su napravila prava mala umetnička remek dela, dočekali su reprezentativce tortom Srbija u bojama naše trobojke i imali su sijaset pitanja za čitav tim.

Poseta obdanište 2

„Nema mesta na kome bismo danas radije bili nego ovde. Sve što smo videli u Dečijem selu izgleda sjajno i nadam se da će nas svi odavde bodriti u meču sa Slovačkom sa tribina“, poručio je selektor Viktor Trocki predajući dres sa potpisima reprezentativaca direktorki Biljani Zorić Dimić.

Ni direktorka nije štedela pohvale:
„Nadam se da će posle ovakve značajne posete neko od dece da nastavi da se bavi sportom, pre svega tenisom, koji je sve popularniji u našoj zemlji baš zbog vas“, poručila je direktorka Biljana Zorić Dimić.