Pretraga
Dobro došli na novi sajt Teniskog saveza Srbije

Dobro došli na novi sajt Teniskog saveza Srbije. Nova veb prezentacija TSS, sa kompletnom novom bazom igrača, klubova, turnira i svega neophodnog za što lakšu komunikaciju i korišćenje svih članova TSS, počela je sa radom.
Kreiranje naloga registrovanih takmičara za 2024. godinu u novoj bazi počinje paralelno sa početkom rada novog sajta i obavezno pogledajte UPUTSTVO ZA KREIRANJE NALOGA NA NOVOJ APLIKACIJI, ili ispratite uputstva sa video tutorijala:

Obratite pažnju da prilikom kreiranja naloga odaberete svoje ime i prezime, jer ukoliko postoji igrač sa istim imenom i prezimenom morate da vodite računa o ID broju, klubu i datumu rođenja.
Svi igrači koji nisu registrovani za 2024. godinu idu po ustaljenoj proceduri za registraciju novih igrača i moraju da se obrate regionalnom registracionom centru.
Sve članove Teniskog saveza Srbije molimo za strpljenje tokom privikavanja na novi softver. Za sva otvorena pitanja koja imate prilikom procesa registracije, možete da se obratite kancelariji Teniskog saveza Srbije (office@teniskisavez.com), tur menadžeru Viktoru Bubnju (viktor.bubanj@teniskisavez.com) i Urošu Poliću (uros.polic@teniskisavez.com).