Pretraga

Kvalifikacije za Kup Srbije 10S

Širom Srbije, u svim regionalnim centrima, igrane su kvalifikacije za Kup Srbije za Zeleni nivo, koji je na programu 1. i 2. juna na terenima TA Tipsarević u SC Olimp u Beogradu.
Marko Andrić iz Radničkog svojio je kvalifikacije Zelenog nivoa u Pirotu za TS Istočne Srbije. U finalu je bio bolji od Koste Stojiljkovića iz Šumica 4:1, 4:2.
Regionalni TS Zapadne Srbije i Šumadije organizova je kvalifikacije na terenima TK Takovo u Gornjem Milanovcu. Trijumfovao je Kan Mujević.
Regionalni savez Vojvodine održao je Kvalifikaciono takmičenje za devojčice i dečake na terenia TK Sol u Šidu. Trijumfovali su Maja Kukić i Filip Kovačević iz inđijske Elite, koji su u finalima bili bolji od klupskih drugova Helene Valetanić i Filipa Baričaka.
Kvalifikaciono takmičenje za devojčice iz Beograda, za Kup Srbije za Zeleni nivo, odigrano je na terenima TK Stari Košutnjak. Beograd je dobio svojih osam predstavnica, a to su Kalina Cvetković (OTK), Tara Đukić (Viner), Ana Heroro (Partizan), Saša Đurđevac i Anđela Lukić (Meč igraj), Barbara Đorđević i Enja Janković (Crvena zvezda) i Nevena Bosanac (Đukić).
Maksim Đurić iz TA Tipsarević, pobenik je kvalifikacionog turnira Zelenog nivoa u Beogradu, odigranom na terenima njegovog matičnog kluba. U finalu je savldao Filipa Ivanovića iz Prosporta 4:2, 4:2. Pored njih dvojice među osam su se plasirali polufinalisti Andrej Glušović iz Tipsarevića i Luka Paunović iz Grin Beja, kao i četvrtfinalisti Ilija Perić iz Crvene zvezde, Stribor Popović iz OTK, Vojin Krstajić iz Đukića i Vuk Marinković iz Agrimesa.