Pretraga
Obuka i radionica na seminaru

Trenerski odbor Teniskog saveza Srbije, organizuje besplatnu radionicu za trenere i roditelje na temu: „Trener u bezbednim uslovima“. Gostujući predavač je pedagog Snežana Golić. Radionica će biti održana u sklopu trenerskog seminara za C licencu u četvrtak 4. jula 2024. godine, u 11h. Mesto održavanja je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Blagoja Parovića, Košutnjak, Beograd.
U saradnji sa Odborom za razvoj tenisa, održaće se i obuka za koordinatore za Crveni i Narandžasti nivo. Obuka je po programu u subotu 6. jula 2024. godine u 10 časova. Obuka je besplatna i poslednja u ovoj godini, tako da molimo sve klubove koji su zainteresovani za organizaciju turnira na Crvenom i Narandžastom nivou, da pošalju kandidate.
Trenerski odbor Teniskog saveza Srbije organizuje seminara za trenersku C licencu. Od 2023. godine, trenerske licence D i C su integrisane u jednu licencu, koja se sada zove trenerska C licenca. Seminar je na programu od 3. do 7. jula 2024. godine na Fakultetu za spot i fizičko vaspitanje u Beogradu. Prisustvo je obavezno tokom kompletnog trajanja seminara, kao i teniska oprema. Početak je zakazan za 3. jul u 10 časova.
Ovo je jedinstvena prilika da treneri nauče o pedagoškom radu sa decom, motivaciji i razumevanju potreba dece ovog uzrasta, metodici obuke, kreiranju i sprovođenju programa, tehničko-taktičkoj obuci, korekciji tehnike, psihološkoj pripremi, sportskom razvoju dece, psihološkim i fizičkim karakteristikama dece različitog uzrasta, razumevanju teniskog okruženja, organizaciji i sprovođenju treninga, kao i korišćenju rekvizita prilagođenih deci.
Prijave možete slati na mejl adresu trenerski.odbor@teniskisavez.com, a uplatu kotizacije za C licensu u iznosu od 36.000 RSD (PDV uračunat u cenu) izvršite na sledeći način:

PRIMALAC: TENISKI SAVEZ SRBIJE, BULEVAR DESPOTA STEFANA 62-64
SVRHA UPLATE: KOTIZACIJA ZA SEMINAR ZA TRENERSKU C LICENCU
Tekući račun: 165-5991-17 ADDIKO BANKA